Toidud, mis normaliseerivad veresuhkru taset

Toidud, mis normaliseerivad veresuhkru taset

Kas teadsite, et statistika kohaselt on diabeedihaigete tase võrreldes eelmise aastaga oluliselt tõusnud. Ja see on tingitud asjaolust, et kõrge suhkrusisaldusega inimesed lähevad arsti juurde hilja ja kannatavad negatiivsete tagajärgede all.
Seetõttu tasub rääkida nendest toodetest, mis aitavad alandavad ja normaliseerivad veresuhkru taset. Sellised toidulisandid võivad olla kasulikud diabeetikutele, vähendades patsiendi kasutatavate ravimite annust.


1 . Kaneel – aitab isu kontrolli all hoida, põletab kaloreid ja alandab ka veresuhkru taset, on lubatud diabeedi korral. Kaneel aitab teie keharakkudel reageerida insuliini suurenemisele.
Pead lihtsalt enne õhtusööki tühja kõhuga kaneeliekstrakti jooma ja 3 kuu pärast on tulemust näha. Samuti võib kaneel normaliseerida hemoglobiini taset.

2. Probiootikumid. Antibiootikumide võtmisel kannatab soolestiku mikrofloora , mis aitab kaasa paljudele haigustele. Seetõttu tasub kasutada probiootilisi tooteid, jogurtit, mis parandavad organismi talitlust. Vähendades põletikku ja vältides insuliini tootvate pankrease rakkude hävimist, väheneb suhkru tase.

Probiootikume tarbitakse ja ennetava meetmena, et vältida düsbakterioosi ja muid seedetrakti talitlushäireid.

3. Aloe Vera. Uuringud on näidanud, et tühja kõhuga aaloemahla joomine vähendas diabeediriski juba 2 nädalat pärast selle regulaarset joomist.  Aaloe võib stimuleerida insuliini tootmist pankrease rakkudes.

4. D-vitamiin. Selle vitamiini puudus on diabeedi peamine riskitegur. Tasub võtta vastavaid ravimeid, mis aitavad normaliseerida D-vitamiini tootmist organismis ja viibida kuumal perioodil rohkem päikese käes.

5. Magneesium on toitaine, mille puuduse korral vähendab suhkru taset ja suurenenud risk diabeedi tekkeks. Magneesiumi on parem võtta koos toiduga, et parandada seedimist ja imendumist. Magneesiumitarbimise annused määrab arst ja te ei tohiks ise ravi määrata, kuna võib esineda kõrvaltoimeid.

6. Alfa lipoehape on võimas antioksüdant, mida toodetakse maksas ja mis aitab säilitada normaalset suhkrutaset. Seda võib leida tervislikest toitudest, nagu spinati lehed, lehtkapsas ja liha. Regulaarsel kasutamisel paraneb organismi seisund ja väheneb diabeedirisk. Muide,  alfa-lipoehape toetab kilpnäärme tervist.

7. Kroom – aine, mis aitab muundada süsivesikuid suhkruks ja varustab keha energiaga. Kroomi puudumise tõttu tõuseb veresuhkru tase, mis võib põhjustada diabeetilist haigust.  Kroom toetab insuliini tootvate pankrease rakkude aktiivsust.

Paljud looduslikud toidulisandid, vitamiinid ja toitained võivad aidata veresuhkru taset alandada ja selle normaalseks muuta.
Probleemiga võitlemiseks peaksite külastama arsti, kes paneb õige diagnoosi ja määrab õige ravikuuri.

  ;Artikli on kirjutanud Biotuse töötaja. 

Vastutusest keeldumine

See ajaveeb ei ole mõeldud diagnoosi, ravi ega meditsiinilise nõustamise pakkumiseks. Selle ajaveebi teave on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil. Konsulteerige oma arstiga kõigi meditsiiniliste ja tervisega seotud diagnooside ja ravi osas. Selles ajaveebis sisalduvat teavet ei tohiks pidada arstiga konsulteerimise asendajaks. Selle ajaveebi artiklites konkreetsete toodete kohta esitatud väiteid ei toetata haiguste raviks, diagnoosimiseks ega ennetamiseks.

Kas teile meeldis see postitus?
0
0
Artikli kommentaarid
Arvustused puuduvad
Lisage oma arvustus

Tagasiside kuvatakse pärast modereerimist.